perjantai 23. joulukuuta 2011

Lumi on jo peittänyt....

...kukat laaksosessa, lauletaan televisiossa juuri parhaillaan. Olisikin, vaan kun ei; vettä sataa ja mittarikin taitaa näyttää peräti +6 astetta. 

Kulunut viikko on ollut aikas haipakkaa töissä, siksi onkin ihana nyt rauhoittua ja nauttia vapaista; jotenkaan en itselleni ole joulufiilistä saanut kehiteltyä lainkaan, vaikka töissäni olenki sellaisessa paikassa, että siihen hyvinkin olisi mahdollisuus... Mutta ehkä se huomenna sitten iskee oikein kunnolla tuo joulufiilis siinä iltapäivällä, kun menemme ensin hautausmaalla käymään ja sen jälkeen käymme jouuherkkujen ääreen... hiukan kyllä jo tekee mieli kaikki niitä ihania herkkuja. ;)


Toivotan teille kaikille lukijoilleni Hyvää ja Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012! Vuosi sitten kun rupesin tätä blogia kirjoittamaan en ikipäivänä olisi uskonut, että nyt minulla on jo 11 lukijaa ja käyntejäkin jo yli 3000. Kiitos siitä teille.




Ps. Tervetuloa uusin lukijani Tanja! 


keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Laitanpa lusikkani minäkin...

...tähän soppaan; nimittäin löysin nurkkia siivoillessani (pikkuhiljaa hissutellen, kuten saikkulaisen kuuluukin) vanhemman lapseni joskus vuosia sitten vääntelemän Romantiikka-sarjan hopealusikan, jonka hyvällä omalla tunnolla katkaisin -olihan siinä jo sellaiset mutkat, ettei siitä enää kunnollista kahvilusikkaa olisi saanut aikaiseksi.

Kovasti oli lusikka vuosien saatossa tummunut, mutta kun sitä aikani kiillottelin ja hieman hiekkapaperilla hioinkin, tuli lopputuloksesta juuri mukavan samettisen pehmeä. Muutamat kristallit kaveriksi ja vahattu puuvillanyöri nauhaksi (ainakin nyt alkuun, kuvittelin kyllä jo mielessäni tekeväni riipuksiin kunnon ketjut...). 











Kuvausrekvisiittana toiminut norsu toimiikin oivallisena aasinsiltana tämän päivän parhaalle uutiselle; tänään varmistui, että pääsen lähtemään helmikuussa Namibiaan! Kesä- ja talvilomani olen jo ajat sitten sopinut juuri kyseiseen ajankohtaan ja nyt tuli mahdollisuus moiseen reissuun -eihän tilaisuutta voi jättää käyttämättä. Linkin kautta voitte käydä fiilistelemässä...  

Lauantaina pääsen jälleen jatkamaan ikuisuus-projektiani sormusta; välillä aina tuntuu, ettei siitä mitään tule, mutta katsotaan... periksi ei anneta.