perjantai 27. tammikuuta 2012

Jälleen kerran...

...mustavalkoinen koru ja myös mustavalkoisia valokuvia. Mä niin tykkään niistä molemmista. ;)

Tällä kerralla esittelenkin teille vähän tyylistäni poikkeavan korusetin; en ole ennen tehnyt mitään näin runsasta ja näyttävää. Yhdessä asiassa olen kuitenkin itselleni uskollinen, mielestäni setti on edelleen melko yksinkertainen, vailla turhia krumeluureja ja hörhökkeitä.... 








Materiaaleina helmiäislasihelmiä, mustaa organtsanauhaa ja hopeoidut osat. Kaulakorun helmet ovat kooltaan 8 ja 6 mm, rannekorussa 6 ja 4mm.

Remontti rupeaa pikkuhiljaa olemaan voiton puolella, ehkä nyt rupeaa olemaan taas aikaa enemmän koruilullekin. Ainakin työpisteen puutetta ei voi enää valittaa, keittiön pöytä on vaihtunut ihan omaan työpöytään omassa työhuoneessa... :D Ehkä saatan joskus tässä muutaman kuvan napata sieltäkin.

Loman odotus on jo asteen korkeammalla tasolla, enää 2 viikkoa töitä, sitten 2 viikkoa lomaa. Mä niiiin odotan. Matkalaukku on jo pakattu muutamaankin otteeseen -mielessä ja ajatuksissa. Mutta vielä pitää malttaa hetki.

Vaan palataan taas, lähdemme nyt neitonaisen kanssa uiskentelemaan. :)







maanantai 23. tammikuuta 2012

Keksin tänään erinomaisen helpon keinon....

...kerätä askeleita askelmittariin, joka nykyään roikkuu minukin kaulassani joka päivä työpaikkamme Motivire-kuntokuurin ansiosta. Olin nimittäin ratsastamassa. Mennessäni ratsastamaan olin saanut kerättyä askeleita hurjat 400 ja risat, vajaan tunnin ratsastuslenkin jälkeen askeleita olikin kertynyt jo reilut 4000....  :DD Huisia. En tiedä minkä mukaan mittari askeleita oli kerännyt, todennäköisesti kertyneet olivat allani keinuneen nelivedon askeleita. En valita, normisti mulla tällä hetkellä kertyy n. 5000-6000 askeletta työpäivän aikana ja sekin on jo jalkapuolen elämässä paljon. (Olin mielessäni ennen Motiviren alkua asettanut itselleni tavoitteen 200 askelta/pvä..)

Huomaattehan, että oltiin Lennun kanssa ihan samiksii, mulla oranssi takki ja Lennulla samanväriset etusuojat.... 





Korurintamalla on ollut edelleen melko hiljaista, ainoastaan muutama tilaustyö on työn alla.. niistä myöhemmin enemmän, luulisin. Ainoastaan muutaman peruskorun olen ehtinyt tekemään, vaihteeksi pitkästä aikaan helmiäislasihelmistä. Riipuksiksi laitoin painavat hopeoidut sydämet, ilman mitään ihmeellisyyksiä. Väreinä hento vaaleanpunainen, harmaa ja vadelma. Vielä olisi nauhat erivärisiä ruskeita ja vihreitä, saattaapa olla että niiden kanssa mennään melkolailla samalla kaavalla... 







Että tämmösii tällä kertaa; palataan taas asiaan kun on jotain asiaa. :)













maanantai 16. tammikuuta 2012

En taaskaan keksinyt mitään julkaisukelpoista otsikkoa, joten mennään ilman... 

Eilen piiiiiitkästä aikaan innostuin koruhommiin; kävin kyllä jokunen päivä sitten helmiä hiplailemassa, mutta en silloin saanut mitään otetta mihinkään. Vaan nyt nuo puuhelmet huutelivat pussistaan ja helponoloisesti sainkin 4 kaulakorua syntymään. Liekö tuo lähestyvä loma (ensin viikko kesälomaa ja heti perään viikko talvilomaa) ja tieto siitä, että pääsee kohta lämpimään, innostanut juuri noitten puuhelmien kimppuun. 




Kaikki simppein yksinkertaisia, eri kokoisista helmistä, lisukkeena ainoastaan isoja helmihattuja, jotka tähän asti ovat olleet iahn liian suuria kaikkiin helmiin.. Vaan näissä mielestäni oikein oivallisia. 







Ja koska olen innostunut musta-valko-valokuvista, olihan nämäkin pakko ilman värejä kuvata. Lopputulos ei tässä tapauksessa ihan niin herkullinen kuin väreillä varustettuna, mutta mukavan harmoninen kuitenkin.

Nämä ylläolevat kuvat on otettu uudella objektiivillä (Sigma DG 70-300mm 1:4-5,6 macro), jonka reissua silmälläpitäen viime viikolla hankin. Pakkohan tuota macro-ominaisuutta oli heti päästä testailemaan..... :)  Ja mukava olikin kuvia ottaa, kun sai pidemmän matkan päästä niitä räpsiä, ei tarvinnut koko ajan varoa, ettei kameran varjo tule kuvaan mukaan.....  Itse ostotapahtumakin sai minut kerrankin hyvälle mielelle, olin alkuviikosta käynyt kyseisen putken hintaa kysymässä ja silloin ilmoitetusta tarjoushinnasta putosi vielä loppuviikosta 50€ pois.. Jotain hyvää sillekin päivälle.