sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ulkona on tyhmää...

...sataa vettä ja on muutenkin kurjaa. Yhden lumilyhdyn kävin tekemässä -ehkä pitäisi tehdä vielä muutama lisää, jos vaikka pakastuisi uudelleen.


Tässä meidän neitonaisen eilen itse suunnittelema ja valmistama koru, avustin ainoastaan alotuksessa ja lopetuksessa. Materiaaleina akryyli- ja lasihelmiä, simpukkahelmiä ja joku kivikin on mukaan päässyt. 

Löysin netissä seikkaillessani kuvia ihanista kieputus-koruista ja pakko oli itsekin koittaa. Se jos mikä koukuttaa, mielessä pyörii vaan kaikenlaisia ideoita, mitä kyseisellä työtavalla vois tehdä. Koruideavihkoni on kohta puolillaan kaikenlaisia koukeroita ja kuvioita... :)


Tässä eka, 1mm vahvuista lankaa runkona ja kieputukset 0,6 mm langasta. Lisukkeena muutama siemenhelmi ja särölasihelmi. Mielessäni olen jo suunnitellut tähän riipukseen ketjunkin, katsotaan toteutuuko koskaan.


Tämän idea lähti "Elämän Puu"-mallista, josta useat koruilijat ovat tehneet omia versioitaan; tässä minun talvinen versioni. Kuva ei oikein tee oikeutta riipukselle, tosin materiaalitkaan eivät ole ehkä juuri niitä parhaita mahdollisia. Siemenhelmet voisi korvata kristalleilla, silloin saisi työhön oikeanlaista kimallusta... Mutta tämä pääsee kyllä omaan kaulaan roikkumaan, sopiihan se teemaltaan puutarhurille erinomaisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti