tiistai 27. syyskuuta 2011

Piina on selätetty...

...Vaikkei siinä itseasiassa ollut edes kova homma mielestäni. ;) Kahdessa tunnissa sain sahattua 4 metriä hopeaa ja rannekorun tehtyä. Aika meni kuin hujauksessa, mutta niinhän se aina menee jotain mielenkiintoista ja hauskaa tehdessä.





Tässä tämä kaunokainen nyt on. Tykkään korusta kovasti, aloitin jo kaulakorun punomista jäljelle jääneistä lenkeistä. Tsekkiläinen lasirondelli riipuksena. 1mm:n lanka 3mm:n veivillä.





Sama koru, eri kuvakulma.





Lisäksi sain punottua valmiiksi mattoketjun, samoin 1mm:n langasta, veivi 3,5mm. 



Kaikki hopeaketjut ovat toistaiseksi päätyneet itselle, kun en vielä ole saanut aikaiseksi laittaa leimaus-oikeus-hakemusta menemään; sopivat kirjaimet on katsottuna ja vapaina, vaan kun en mitenkään toimerru.... Pitänee ensi viikolla ottaa itseään niskasta kiinni, nyt kun ei voi enää koulutehtäviäkään syyttää. Viimeinen jakso myynnin ammattitutkinnosta on nimittäin juuri menossa, kaikki tehtävät on tehty, enää viimeisten tutkintojen arviointikeskustelut käymättä. Voin siis huokaista helpotuksesta silläkin saralla. Se ensimmäinen ilon aihe olikin jo viime viikolla saapunut kirje kaupparekisteristä, PV-Design on nyt virallisesti minun nimeni. :D

3 kommenttia:

  1. Piina on kyllä kaunis ketju! Aloitus on hankala, mutta sen jälkeenhän ketju etenee sitten ihan itsestään... Toivottavasti hopean hinta tulee kohta alas että raskii alkaa punomaan oikeasta hopeasta! :) Onnea kaupparekisteriin liittymisestä ja uudesta nimestä!

    VastaaPoista
  2. Nämä sun korut ovat todella kauniita, varsinkin tuota mattoketjua ihailen.

    VastaaPoista
  3. Suurkiitos Miina ja Kaija kommenteistanne, ne lämmittävät kummasti mieltä ja antavat intoa jatkaa harrastamista. ;) Hopean hinnan laskemista tässä varmasti itse kukin toivoo, helpottaisi kummasti materiaalien ostamista...

    VastaaPoista