tiistai 2. lokakuuta 2012

Dyt duhattaa...

...ja siksi onkin ollut aikaa (niin kuin sitä nyt ei sitten mukamas muuten olisi) tehdä muutama koruloinen... Nämä taisin tehdä lähestyvä pikkujoulukausi mielessäni; sen verran on kimallusta ja välkettä. :) 





Ihanat harmaat kristallikolmiot ihan vaan ketjussa riippumassa. Korvikset ja rannekorun vielä teen ja sit voikin lähteä hippaamaan... Kunhan nyt ensin parantuisi. Tämä on varattu omalle kaulalle pikkujouluihin; eihän tässä enää ole kuin kuukausi aikaa niihin... :) 





Ja sitten ihan uutta värimaailmaa mulle, nimittäin pronssia.... Tähän mennessä kaikki melkein oon tehnyt hopeanvärisinä, vaan nyt tuo pronssi tuntui hyvältä väriltä...  Epäsymmetrinen rannekoru, jossa muutama iso kristallirondellikin. 





Samasta korusta vähän lähikuvaa.









Samoista meteriaaleista myös kaulakoru, epäsymmetristä asettelua tässäkin. 






... ja korvikset, ihanat riippuvat, mutta eivät kuitenkaan liian pitkät. Kuva vaan ei ole mikään paras mahdollinen, peilin päällä kun kuvasin;  peilikuva vähän sekoittaa liikaa.






Ja lopuksi vielä yksinkertainen kaulakoru ketjussa. Avattavan sydänmedaljongin sisään saa liimattua vaikka valokuvia.... <3


Tälläisia tällä kerralla, vähän erilaisia juttuja pitkästä aikaan. Tuo pronssi on värinä tosi kaunis, mielenkiinnolla odotan jo parin viikon päässä odottavaa pronssisavikurssia ja sen antia. 

1 kommentti:

  1. Pronssin väri sopii kyllä hyvin syksyyn, pitäisi itsekin kokeilla :) Olen aina ajatellut että hopea on enemmän minun värini mutta voisinhan ihastua tuohonkin. Näyttäää hyvältä ainakin muiden koruissa :) Ensimmäinen bling -koru on kyllä aivan ihana, miten tuon kanssa jaksaa pikkujouluja odottaa? ;)

    VastaaPoista