perjantai 7. maaliskuuta 2014

I´m back.


Nilkka operoitu, uusi nivel on laitettu (muttei vielä hyväksi havaittu) kuten kuvista näkyy ja itse asiassa kipsikin on jo pois... Kuntoutuksen pitäisi olla täydessä vauhdissa, vaan kun tuli pikku takapakki, toi raudoitettu ja hurjasti ruuvitettu pohjeluu ei olekaan luutunut. Nyt sit vaan odotellaan (ja syödään kalkkia ja d-vitamiinia vähän extroja) ja koitetaan ajatella positiivisesti jotta luutuisi pikapuoliin.... 



Keskeltä selkää aloitettu villatakki, lankana Novitan Hile. Edelleen keskeneräinen.... :D




                                      




Jotain sentään olen saanut aikaiseksi kipsausaikanakin; lähinna aika on mennyt neuloen (sitä kun oli helppo tehdä soffalla maaten netflixistä samalla ohjelmia lähes tauotta kattellen... :D), mutta sainpa itseni hilattua yläkertaan ompelemaankin muutaman kerran. Noita pussukoita kun on vaan niin kiva tehdä, jokainen on omanlaisensa yksilö. 

Ja sainpa vihdoin teetettyä oman logonkin... tai jotain ainakin. Silityskuvia, joita oon nyt sit laittanut juurikin pussukoitten sisään. Ja muihinkin ompeluksiin, joihin sen vaan järkevästi saa. Meillä kun on "omalla kylällä" ihana liike, Henrietta´s, josta tilasin nuo. Sieltä olen ostanut jonkin verran sisustustarroja, silityskuvia ja muitakin sisustusjuttuja ja toisaalta, siellä on myynnissä myös mun tekemiä juttuja... ;)

Saikku jatkuu (ainakin vielä huhtikuun loppuun, tod näk pidempäänkin) ja niin jatkuvat ompelutkin...  ja kutomiset. Ja muut askartelu-paskartelut.  Ja ehkäpä joskus tässä taas intoudun korujakin tekemään, kevät on kuitenkin tuloillaan (=tullut; eilen näin ekat moottoripyörät, joutsenia, jouluruusu on jo nuput tehnyt ja kastematokin kurkisteli kukkapenkissä kun siellä jotain tongin... :D ). Joten ehkä on toiveissa, että blogiakin saisin taas vähän useammin päivitettyä. 








1 kommentti:

  1. Ei muuta kun bloggailemaan taas! :) Jokos muuten taiteellinen näkemys kännykkäpussista ja siitä laukusta alkaa hahmottua?

    VastaaPoista