tiistai 18. tammikuuta 2011

Huh mikä aamu.

Neitonaisella alkaa päiväkosin järjestämä uimakoulu huomenna; vaan missä on uimapuku? Ei löytynyt, joten ei muuta kuin kauhealla kiireellä kaupunkiin uutta uimapukua metsästämään... Onneksi mieluinen löydettiin, neljännestä kaupasta. Valikoima tähän aikaan on tosi surkea, ilmeisesti ihmiset eivät saa kasvaa/ hukata/ rikkoa vanhaa pukua talven aikana.. Kaiken lisäksi autosta on edestä pelkääjän puolelta koiranluu rikki, voitte vaan kuvitella sitä kolinaa tuolla kaupungin töyssyissä. Onneksi perjantaina saan auton huoltoon...

Eilen illalla innostuin vielä töitten jälkeen kokeilemaan hopealangan taivuttelua; innoittajana ihanaiset aventuriini-neliöt.


Rannekorun hopealanka on 1mm:n vahvuista, yksinkertaiset linkit ja lisukkeena huurteisia lasihelmiä. Yritin kuvata erilaisilla taustoilla, mutta mielestäni tää perussetti oli kuitenkin kaikkein paras, tosin aventuriinit ei tosiaankaan pääse oikeuksiinsa, ovat paljon paljon kauniimpia "luonnossa".


Tässä viikonlopun tuotoksia: kaulakoru helmiäislasihelmistä tummilla välihelmillä, hopeoitu lukko.


Tässä tummanruskeita helmiäislasihelmiä kierteisistä linkeistä kootussa kaulakorussa, hopeoidut kuutiohelmet, lanka ja lukko. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti