sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Keväisellä meiningillä jatketaan...

...vaikka elohopea väläyttelikin aamusella -25 astetta. Nyt huomaa jo hyvin, miten tuo aurinko lämmittää, enää mittarissa -13. Et kai se kevät sieltä joskus tulee. 

Olimme lähdössä tänään kauppaan, mutta kas kummaa, en ollut laittanut autoa lämppäriin; ihan turha kuvitella, että olisi lähtenyt käyntiin ilman lämmitystä. Ei muuta kuin piuha kiinni ja takas sisälle. Hetken mietittyäni mitä tekisin kaivoin helmilaatikot esiin ja pujottelin seuraavan korun... Sen tehtyäni oli autokin sen verran lämmennyt, et päästiin sinne kaupoille lähtemään. :)





Rannekorussa turkoosin värisiä simpukka heishi-helmiä, välihelminä hopeanharmaita siemenhelmiä. Lukko korumetallia.

Aamulla innostuin sään innoittamana kutomaan (minä siis kudon, enkä neulo, vaikka eräät kovati koittavat päähäni paukuttaa, että puikoilla neulotaan... ) villasukkia, viikon kuluttua tähän aikaan meidän pitäisi olla jo Kuusamossa ja sitä silmällä pitäen tosiaan sukat tekosessa... Olen 10 päivän sääennustetta jännityksellä seurannut, koko ajan ollaan parempaan menossa, enää alle -10 astetta ennustetaan sinne suunnalle niihin aikoihin, kun sinne olemme menossa. Toivottavasti ennusteet osuisivat, olisi kurjaa, jos koko ajan olisi tällaisia pakkasia... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti