sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Leineperin ruukin kauniissa maisemissa...

...oli ilo opetella uutta, nimittäin kuparisaven työstöä koruiksi. Aivan mielettömän hauskaa ja sen kyllä huomasi sitten korujen määrässäkin: 100 grammaa savea muovautui yhteensä 16 korun osaksi. Lisäksi tein vielä yhden hopeasavisormuksen. 




Tästä tulee riipus kaulakoruun, joko kuparilangasta tehty ketju tai jos vastaan tulee sopivia helmiä/kiviä, niin sitten niistä...





Tämä kolmen palan kokonaiseuus päätyy joko osaksi rannekorua tai riipukseksi jos en sitten innostu purkaamaan tätä osiksi ja käyttämään erillisinä paloina...





Tähän riipukseen laitan killumaan helmiä.  Riipus on halkaisijaltaan noin 4 cm. 





Nämä kolikot olen ajatellut korviksiksi, joihin varmastikin yhdistän samoja helmiä, kuin edelliseen riipukseen. 





Ja nämä pienimmät kolikot päätyvät täydentämään settiä rannekoruun. 





Savea jäi muutama gramma ja käsillä sattui sopivasti oleman lehtimuotti. Tuloksena ei niin onnistunut eikä niin hyvin viimeistelty lehti, joka kuitenkin varmasti päätyy jotakin kaulakorua somistamaan. 





Ja lopuksi vielä se hopeasavisormus, jonka myös tein. Tähän en halunnut laittaa kukan keskustaan helmeä, kuten ensimmäisessä hopeasavisormuksessani oli, vaan tällä kertaa keskustaa somistaa zirkonia.

Kuparikorut pitää vielä lakata ennen käyttöönottoa, jotta ne eivät tummuisi tai värjäisi käyttäjänsä ihoa. Siispä huomenissa onkin suunnattava metallilakan ostoon... :)

2 kommenttia:

  1. Upeita!!!
    Pistä se butiikki pystyyn vain...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Anonyyminä esiintynyt kommentoija. Muistutan vielä, että niminimimerkki kannattaa kommentteihin liittää, jotta osallistuu arvontaan ... :)

    VastaaPoista