maanantai 25. heinäkuuta 2011

Koulun alkuun on...

....enää kolme viikkoa -tai itse asiassa jopa hieman vajaa. Ja pitihän se koulureppu käydä neitonaisen kanssa tänään ostamassa. Oi varmasti koko kaupan kallein reppu, mutta kerrankos sitä ekaluokalle mennään, joten menköön tämän kerran. Kuten myös ne 9 paitaa, kolmet housut, neuletakki, huppari, hame ja takki... Äidille iski konkurssi. :)

Siivosin aamupäivällä helmilaatikkoni, olivat sellaisessa kaaoksessa, etteivät enää menneet edes kiinni, saati että sieltä mitään enää olisi löytänyt. Ja ihan siitä ilosta, että kivet olivat taas järjestyksessä innostuin muutaman korunkin tekemään -ihan perus vaijerikoruja tällä kerralla. 




Ensimmäisessä korussa ruskeita lumihiutaleobsidaaneja, savukvartsirondelleita ja Botswanan akaatti-riipus kera hopeoitujen osien.




Lähikuva riipuksesta. Ja samalla myös näköjään naarmuista, joita sain aikaiseksi kieputukseen...





Korvikset samoista materiaaleista, tosin savukvartsi tällä kerralla kauniina pisaroina. 





Toinen koru sai osan materiaaleistaan jo eräästä aiemmin tehdystä korusta, joka on heti alusta asti ollut jotenkin vaan ei hyvä... En oikein tiennyt mikä siinä mättää, vaan eipä mätä enää, koska purin sen... Eli nuo valkoiset magnesiitit saivat uuden elämän rinnallaan huurrettuja lasihelmiä ja muutama punainen sardonyx sekä punainen akaattiriipus ja hopeoidut osat. Mielestäni paljon parempi kuin alkuperäinen. 




Tässä vielä kuva, josta kokonaisuus pääsee paremmin esille. Magnesiitteja jäi vielä muutama ja sardonyxejä (miten ihmeessä tuo mahdetaan oikeasti taivuttaa? :D ) on jo tilattu lisää, joten ehkä korvikset ainakin vielä teen... 

Ilokseni olen huomannut saaneeni ensimmäisen lukijan, Tervetuloa kaimaseni!


3 kommenttia:

  1. Kaikki korut ovat kauniita...jotenkin tuo punavalkoinen kuitenkin näistä kesäisin :0)

    VastaaPoista
  2. Tänks, susanna... :) vielä on kesää jäljellä....

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos! :) Ihania koruja kaikki täällä!

    VastaaPoista