tiistai 2. elokuuta 2011

Tämän päiväinen kokemukseni...

... akupunktion ihmeelliseen maailmaan oli varsin erinomainen. En siis koskaan ennen moista ole kokeillut, vaan nyt kun tilaisuus tuli ja niskat ja pää sopivasti kipeät... -pakkohan sitä oli kokeilla. Voin ehdottomasti suositella.

Aluksi niskaani ja hartioitten jännittyneitä lihaksia hierottiin ja sitten merkkauksen jälkeen päähäni laitettiin 5 neulaa, vasempaan käteen 3 ja oikeaan jalkaan 2. Eikä juurikaan kyllä tuntunut miltään, ainoastaan peukalohankaan laitettu neula hieman kirpaisi, sekin vain hetken.

Ja voi sitä taivaallista olotilaa, ei kauhean kaukana ollut etten nukahtanut siihen pöydälle, tuntui kuin pää olisi painunut lattiaan kiinni, niin painavan tuntuinen siitä tuli, samalla niskojen jännitysten lauetessa... Pitää ehdottomasti kokeilla uudelleen.

Ja sitten korujen maailmaan...



Ensimmäisenä rannekoru myrkynvihreistä magnesiittisoikioista, saattavat olla jollekin tuttujakin... ;D Lisukkeena muutama perhonen ja pari kristallia, korumetallia.





Lähikuva korviksista.. alla oleva matto on varsin saman värinen kristalleiden kanssa, siksi vallan näkymättömissä..




Rannekoru edellisestäkin postauksesta tutuista mountain jade-helmistä, lisukkeena  pihlajanlehti-laattoja ja pieniä metallihelmiä. Kaikki osat tässäkin korumetallia. Tämä koru päätynee ystäväni ranteeseen...


Tervetuloa uusin lukijani Katri. :)


2 kommenttia:

  1. Pakko heti udella, mistä olet nuo hurmaavat pihlajanlehti-helmet tilannut vai oletko kenties tehnyt itse? Ihania! <3

    VastaaPoista
  2. Saa udella, Sayila oli ostopaikkana... :) itsekin tykkään niistä kovasti.

    VastaaPoista