maanantai 9. huhtikuuta 2012

Koko pääsiäisloma...

...on mennyt enemmän tai vähemmän askarrellessa. Tänään neitonaisen kanssa käytiin pienellä kävelylenkillä Ärrälle, karkkia teki mieli. Sen jälkeen oli pakko taas noitten nipsukukkaroitten pariin vähäksi aikaa paneutua. 

Pienemmästä tulikin jo ihan hyvä, isomman kaavaa pitää vielä vähän vääntää ja kääntää... Ehkä kolmas kerta toden sanoo.... :D  Isompaan kukkaroon tein väliseinän, jonka avulla tavarat saa pidettyä vähän paremmin järjestyksessä, oma kukkaro (käytän siis tuollaista isomman kokoista nipsukukkaroa) on aina ihan sekasin ja kassalla maksaminen saattaa vähän kestää kun oikeaa korttia kaivelee korttiviidakosta. 






Ja tulihan sitä muutama korukin tehtyä vapaitten aikana, tässä muutama... Tai oikeastaan taisi mennä enemmänkin tuohon avainnauhalinjalle; kaksi sellaista ja yksi kaulakoru kuvattuna, loput vielä kuvaamatta. 





Mustaa ja harmaata; kaksinkertainen... 






Vaaleaa puuta ja oletettavasti luuta...






Puuta, luuta ja ehkä pala sarveakin, muutama kivikin joukkoon eksynyt... Kuparinväriset osat. Pituutta ihan reilunsorttisesti, ihanan rouhean rustiikkinen... 

Että tällainen pääsiäinen tänä vuonna... Kaikenlaista sain aikaiseksi, osa jää omaan käyttöön, osa päätyy myyntiin asti... Ja tulipa muutama tilaustyökin tehtyä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti