perjantai 31. elokuuta 2012

Vallan eläimellistä menoa...

...on ollut keittiön pöysän ääressä tänään. Hevosilla aloitettiin, kissoilla jatkettiin ja koko komeuden kruunasivat koirat.

Ensimmäisenä tämän illan askartelusessiossa oli neitonaisen keppihevonen; sellainen kun oli ihan välttämättä saatava, koska kamu järjestää huomenna kepparikisat. Minkäs teet, ensin kirjastoon katsomaan läytyisikö sieltä Suuri Käsityölehti 5/08 ja sen jälkeen kangaskauppaan kangasta valitsemaan. Meille on tulossa nyt sitten ruskea heppa, jolla on vaaleat harjakset. Toivottavasti ei ole kovin villi tapaus... :D Kuvia tästä kaverista saatte heti kun heppa on valmis, nyt se vielä odottelee kovin laihana ja surkeana valmistumistaan. 

Entäs ne kissat sitten? Nipsukukkaroita tein, tässä joku päivä kangaskaupasta mukaan tarttui seuraavanlaista kangasta -osoittautui muuten erittäin jämäkän tuntuiseksi kukkarokankaaksi ja tilasipa neitonainen tästä itselleen laukunkin. 





Nipsuosan leveys 12cm ja korkeutta noin 18cm.





Sama toiselta puolelta.



Ja lopuksi päästiin sitten niihin koiriin, kukkaroita edelleen... Tämän päivän kauppareissulta mukaan tarttui pieni pala tätä hauskaa koirakangasta. Samat mitat kuin tuossa kissakukkarossakin. Molemmissa kuoseissa vuorina beige puuvillakangas. 





Ja sama toiselta puolelta... 






Näitä pitänee tehdä muutam lisää, mutta ennen sitä pitää ostaa lisää noita kehyksiä, kaik on loppu. ;) Mutta enköhän keksi siksi aikaa jotain muuta tekemistä, voinhan vaikka tehdä lisää keppihevosia tai sitten jotain ihan muuta.... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti