keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Nipsukukkaroita...

...innostuin tehtailemaan jälleen eilen illalla. Ja muutaman piponkin. Nyt niitä olis taas tarjolla siis... ;)





Pipo on mallia ruttu, rento ja reipas....  Kokoja on tällä hetkellä kaksi, toinen aikuisten koko (n55cm valmis koko, mahtu hyvin myös omaan isoon päähäni) ja toinen tuollainen ala-asteikäisten koko (n52cm), mutta toki tilauksesta niitä teen sitten myös pienempiä. Kuosejakin löytyy muutamia tuon kuvassa näkyvän lisäksi, päivittelen kunhan saan ommeltua. Pipot ovat muuten vuorillisia.






Pieniä nipsukukkaroita, nipsun leveys 8 cm. 





Samoin näissä... :)  Pienten kukkaroitten hinta on 8€.





Ja tässä tuplakukkaroita, nipsuosan leveys 10cm. Nämä on kätsyjä, toiseen puoleen mahtuu kännykkä ja toiselle sitten rahat, tai toiselle puolelle kortit ja toiselle rahat... Miten vaan. :) Vielä on ompelematta tuosta pikkukukkaroissa näkyvästä tekstikankaasta ja sitten tuosta mustapohjaisesta pallokuosista nää tuplat.  Tuplan hinta on 16€. 





Itselläni toisella puolella on kännykkä ja toisella puolella sitten kortit sun muut. Myös tätä pallokuosia on vielä saatavilla... 

Lisäksi lähes kaikista yllä näkyneistä kuoseista olen jo leikannut isot kukkarot, nipsun leveys niissä 12 cm. Ehkä tänään ehdin ne ompelemaankin...  Isojen kukkaroitten hinta on 12€. Ja tilauksesta teen myös 14 ja 16 cm leveitä kukkaroita/pussukoita, jotka käyvätkin sitten jo vaikka meikkipussiksi. 






Ja ilouutinen teille, jotka halusitte kukkarot tästä talokankaasta... Muutaman viikkon kun vielä maltatte odottaa, niin sitten niitä taas saa. :D

Kovin mentiin taas ompelupainotteiseti, mutta eiköhän tuo koruilukin taas jossain vaiheessa inspiroi niin, että jotain saisin siltäkin puolelta esille. Viimeistään sitten kun nuo kansalaisopiston kurssit alkavat oikein toden teolla, helmitöihin ilmoittauduin neitonaisen kanssa ja itseni ilmoitin pronssisaven lyhytkurssille.



4 kommenttia:

  1. Hei, löysin tänne googletellessani nipsukukkaroita. Käytätkö liimaa vai puristeletko vaan reunat? Kivaa viikkoa :)

    -nipsu-

    VastaaPoista
  2. Nipsu, mukavaa kun löysit minut... :) Minä vaan liimaan nuo nipsut, en ole lainkaan opetellut puristelemaan ja toisaalta, kun hyvin kerran kestävät liimallakin, niin miksi suotta sitten puristelemaan. Mukavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Hei kyselin tuossa aiemmin nipsukukkaroiden hintoja. Paljonko olisi esim tämä isompi talo-kukkaro?
    T. Kiinnostunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kiinnostunut! Laitatko mulle meiliä osoitteeseen piia.valli@gmail.com niin voidaan tarkemmin viestitellä kukkaroista.
      t. piia :)

      Poista