tiistai 1. marraskuuta 2011

Ei otsikkoa tällä kertaa, pää on ihan tyhjä, sahanpurut vaan pölisee... Ihan oikeesti tällä kertaa; Meillä on yläkerrassa remontti meneillään ja sahanpuruja, kutterinpurua ja kaikkea muuta moskaa tuntuu olevan joka paikassa. Samoin kuin tavaraa, kun on pitänyt kaikki yläkerran tavarat kantaa alas... En ole korujakaan ehtinyt edes ajattelemaan, kun on pitänyt suunnitella ja mittailla ja muuttaa suunnitelmia ja hommata erinäinen määrä puutavaraa, lattiaan lastulevyä, kattoon paneelit, lattiaan laminaatit... Tapetit on vielä työn alla, mutta toisaalta menee vielä ainakin pari viikkoa enne kuin päästään sinne asti. 

Tässä muutama "tunnelmakuva".



Uusien ovien karmit odottelevat vielä paikoileen pääsyä. Ovien paikalla oli ennen ikkuna.





Karmit paikoillaan.. ulkopuolella keskeneräinen parveke, josta tehdään myöhemmin portaat alas... 






Toisesta päästä vanha lattia purettu, samoin katosta paneelit ja seinätkin on revitty auki. Sivuilla oli ennen matalat vinttikomerot, jotka nyt otetaan osittain hyötykäyttöön...





Nyt jo vähän valmiimpaa pintaa. Ovien väliin tulee seinä, jolla tila jaetaan kahdeksi pitkäksi ja kapeaksi huoneeksi. Oli hieman haastavaa saada suunniteltua molemmat puolet niin, että kaikki tarvittavat kalusteet saadaan järkevästi sijoiteltua..





Tässä yöunieni pelastaja: sähkötoiminen hiirenkarkoitin; vanhassa talossa kun asuu, on saanut tottua rapinoihin varsinkin näin syksyaikaan. Ja nyt kun kaikki on ollut avattuna, olin aivan varma, että meillä on oikeat hiirten bileet. Vaan ei, tän laitteen ansiosta ei rapinoita ole kuulunut... :)

Yläkerta on ollut ja tulee edelleen olemaan lasten valtakuntaa; nyt vaan muutamme hieman huonejakoa ja tosiaankin teimme parvekkeen... Kahdesta huoneesta kolme; ties vaikka saisin itselleni ihka oman työpisteen, tähän asti keittiön pöytä on palvellut moisena. Aika näyttää...


Tänään helmet rupesivat huutelemaan niin lujaa, etten enää voinut antaa niiden vain huudella... Ja toisaalta, vapaapäivä eikä juuri sillä hetkellä edes remppapaineita... Tulostahan syntyi alkuun päästyäni.




Vuorikristallinugetteja ja foliolasisydän, linemvihreät siemenhelmet välihelminä. Hopeoidut osat.







Valkoista jadea ja simpukkakiemuraisia helmiä, osat hopeaa. Tämä meni jo aiemmin kesällä tehdyn rannekorun kaveriksi... 





Kaksinkertainen rannekoru, jossa erimuotoisia onyxeja, pitkulainen akaattipötkö, kristallilasinugetteja ja korumetallia; sekä gun metal-värityksellä, että hopeisen värisinä. 








                                           
Pitkä kaulakoru punaisista puuhelmistä, mustista laavakivihelmistä ja hopeoiduista rinkuloista. Kaveriksi voi valita mielialan mukaan joko...







...punaisen rannekorun ja korvikset...
                                     





....tai mustat samalla kaavalla tehdyt. 





Lopuksi vielä muutama jo aiemmin tehty koru: mustaa onyxia ja sardonyx-pallukoita, gun metal-osat.





Makeanvedenhelmistä kaulakoru lehtilukolla. 


Että tämmöinen pläjäys tällä kerralla... pitäisi ehkä yrittää hieman useammin päivitellä, ei tulisi moisia mammuttipäivityksiä. Toivottavasti jaksatte kahlata läpi -jos ei muuta niin kuvat kuitenkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti