sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Se olisi kohta joulukuu...

...vaikkei sitä koskaan uskoisikaan kun ulos katselee, vettä sataa nytkin ihan kaatamalla ja nurmikko viheriöi... (Pitäisikö se vielä leikatakin...?!) Mihin ihmeeseen tää marraskuu oikein livahti; juurihan vasta tuon edellisen päivityksen kirjoittelin... :)

No tiedän itse asiassa oikeinkin hyvin mihin tää kuukausi on mennyt; remppaa, remppaa, remppaa ja joskus vähän töitäkin välii. Tosin nyt viime aikoina aika vähäisissä määrin itseni osalta mitään noista, vanha "sotavamma" on äitynyt kiukuttelemaan oikein tosissaan ja saikulla olen.. Vaan nyt onkin sitten ollut aikaa perehtyä taas tähän koruiluun oikein kunnolla. 

Tässä muutamia.





Sydämellistä menoa; Mountain-jadea ja mustia siemenhelmiä, musta onyx-sydän ja korumetalli-sydän. Samaa sarjaa kaulakoru ja rannekoru.





Pompulaisia puuhelmiä ja hopeoituja kukkasia; simppeli rannekoru arkikäyttöön. 





Hopeatyökurssilla rupesin tekemään sormusta, sen lopullisesta kohtalosta ei vielä tietoa, vaan "ylijäämä"-paloista sahasin soikion ja siihen yritin saada kisumirrisen... Menetteleehän tuo nyt ensimmäiseksi kuvio-sahaukseksi kun ei liian tarkasti katsele. Muutama Swarovski ja raidallisia kivia, jonka nimi ei juuri nyt tule mieleen. Osat siis hopeaa tässä. Palataan siihen sormukseen mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa....





Soocho-jadea kera ujon tyttölapsen. 





Ihania raidallisia puuhelmiä, ruskeaa akaattia ja hopeoidut osat. Tähän koruun jouduin riipuksen tyttösen vaihtamaan kolmesti, ennen kuin sain mieleiseni...  





Väri-iloittelua; monenvärisiä simpukkahelmiä, mustia siemenhelmiä ja onyxia. Korua voidaan käyttää joko yksinkertaisena pitkänä tai kaksinkertaisena lyhyempänä. Ja teinpä vauhtiin päästyäni samaa sarjaa rannekorun ja korviksetkin.







Lopuksi tänään valmistunut kissansilmä-helmikoru, osittain kaksinkertainen, muutamalla kristallilla ja hopeoiduilla osilla lisättynä. 

Nyt on pakko ryhdistäytyä ja päivittää hieman useammin tätä blogia; eihän kukaan tällaista kuväpläjäystä jaksa kerralla edes selata, saati sitten vielä lukea kuvatekstejä...  Enkä tähänkään edeläheskään kaikkia kuvia laittanut... Lupaan yrittää parantaa tapani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti