maanantai 16. tammikuuta 2012

En taaskaan keksinyt mitään julkaisukelpoista otsikkoa, joten mennään ilman... 

Eilen piiiiiitkästä aikaan innostuin koruhommiin; kävin kyllä jokunen päivä sitten helmiä hiplailemassa, mutta en silloin saanut mitään otetta mihinkään. Vaan nyt nuo puuhelmet huutelivat pussistaan ja helponoloisesti sainkin 4 kaulakorua syntymään. Liekö tuo lähestyvä loma (ensin viikko kesälomaa ja heti perään viikko talvilomaa) ja tieto siitä, että pääsee kohta lämpimään, innostanut juuri noitten puuhelmien kimppuun. 




Kaikki simppein yksinkertaisia, eri kokoisista helmistä, lisukkeena ainoastaan isoja helmihattuja, jotka tähän asti ovat olleet iahn liian suuria kaikkiin helmiin.. Vaan näissä mielestäni oikein oivallisia. 







Ja koska olen innostunut musta-valko-valokuvista, olihan nämäkin pakko ilman värejä kuvata. Lopputulos ei tässä tapauksessa ihan niin herkullinen kuin väreillä varustettuna, mutta mukavan harmoninen kuitenkin.

Nämä ylläolevat kuvat on otettu uudella objektiivillä (Sigma DG 70-300mm 1:4-5,6 macro), jonka reissua silmälläpitäen viime viikolla hankin. Pakkohan tuota macro-ominaisuutta oli heti päästä testailemaan..... :)  Ja mukava olikin kuvia ottaa, kun sai pidemmän matkan päästä niitä räpsiä, ei tarvinnut koko ajan varoa, ettei kameran varjo tule kuvaan mukaan.....  Itse ostotapahtumakin sai minut kerrankin hyvälle mielelle, olin alkuviikosta käynyt kyseisen putken hintaa kysymässä ja silloin ilmoitetusta tarjoushinnasta putosi vielä loppuviikosta 50€ pois.. Jotain hyvää sillekin päivälle. 




2 kommenttia:

  1. Yksinkertaisia ja UPEITA! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna. Oon aina sanonut, ettei yksinkertainen ihminen voi tehdä kovi monimutkaisia juttuja... :D

    VastaaPoista