maanantai 5. maaliskuuta 2012

Notta kun lupasin.....

...teille näyttää sen kivijärkäleeni, jonka mukaani tois puolelta maailmaa laahasin. Tässä se nyt on.
Samoin kuin yksi pienistä kivistä, joita myös toin... yhteensä varmaan sen 4-5 kiloa. :)




Tämän möykyn halkaisija on noin 20 senttiä, ei siis ihan pieni... Ja kuitenkin tämä oli vain pienen pieni kappale siitä isosta esiintymästä, josta tämä lohkaistiin. Rooisandin punaista hiekkaa on vielä joka kolosessa, pitänee liotella ainakin osa siitä pois... tai sitten jättää liottelematta. Onhan se kuitenkin osa tätä kiveä. 

Tämä päätynee työpöydälleni inspiraation lähteeksi, muistoksi, voimakiveksi. Tätä en tule koskaan lohkomaan, vaan jätän sen kokonaiseksi...

Alla oleva kivi on kaikkein tummin väriltään, laadusta en kuitenkaan sen kummemmin tiedä, pitäisi olla luuppi tai vähintään hyvä suurennuslasi ja kunnon valo, joiden avulla sitä voisi vähän tarkemmin tutkailla. Kaunis kuitenkin.  





Nyt pitäis varmaan ruveta opiskelemaan kivenhiontaa, kun olis tota harjoitusmateriaalia... Pienempien kivien joukossa on myös kauniin vehreän sävyisiä kiviä, mitä lienevät...

Tänään pitkästä aikaan ehdin ja innostuin koruhommista; tein "yleisön pyynnostä" muutaman avainkaulanauhan, yhden myös itselleni... Niistä kuvia myöhemmin, kunhan saan ne kuvattua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti