lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huh hellettä...

...joka tämän viikon on ollut ilonamme ja toisaalta myös kiusanamme. Päivällä yli +30, sisällä liki saman verran, eikä yöksikään juuri helpota. Onneksi on tuulettimet sun muut vekottimet keksitty. 

Eilen illalla innostuin taas pitkästä aikaan tekemaan muutaman korun; tällä kerralla en pujotellutkaan helmiä vaijeriin vaan nyöriin... Hauskoja kesäkoruja, pitää varmaan tilata lisää nyörejä ja solmia vielä muutama koru lisää. Vaan tässä kuvia tuotoksista.




Musta vahattu puuvillanyöri, mustat lasihelmet (12mm). Lukko korumetallia.






Edelleen musta nyöri, kivinä musta kivi. Musta kivi on metka materiaali, kuivana ja juuri pussista otettuna ihan tumman harmaa, mattapintainen; ihon rasva tekee innasta hieman kiiltävän ja mustan... Ilmeisesti pesu aina välillä palauttaa mattapinnan.




Tässä puolestaan ruskea nyöri ja 14 mm:n aavikkoakaatteja. Kivet on hieman röpelöisiä ja siksi oikein passeleita juuri tällaisiin narukoruihin...





Ja viimeisenä valkoisessa nyörissä mustia ja valkoisia lasihelmiä, myös korvikset samaa sarjaa...



Tällä viikolla on innostuneet kukkimaan monet valkoiset kukat omassa pihassa ja pitihän niitä käydä vähän kuvaamassa. 




Kerrottu kukkainen syreeni, jonka appiukko on muutama vuosi sitten tuonut.





Valkoinen patjarikko (kaikkien rikkaruohojen ja heinien keskellä...)





Valkoinen sammalleimu turveharkon päällä.






Juhannusruusu on tänään avannut ensimmäiset kukkansa, tässä vielä torstaina otetussa kuvassa nupulla..





Köynnöshortensia on yksi suosikkini, tässä männyn runkoon kiipeämässä. 

Ostin viikolla muutamia kasveja (taas kaikki valkokukkaisia) lisää, lähinnä erilaisia katajia ja muutaman norjanangervon sekä pallohortensian; yritin niitä kovasti mennä jo istuttamaankin, mutta itikoita oli niiiiin paljon, ettei sekaan meinannut mahtua. Pitänee ottaa uusi yritys tässä kun ilmat vähän viilenee, sit voi ainakin laittaa pitkäthousut ja pitkähihaisen paidan; josko eivät niin söisi sitten... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti