perjantai 3. kesäkuuta 2011

Sainpas kuvattua...


... uusimmat korut, olosuhteet eivät tosin olleet enää parhaat mahdolliset, mutta ehkä näistä jonkinlaisen käsityksen saa... 




Tässä yhtenä myttynä erään tulevan syntymäpäiväsankarittaren kaula- ja rannekoru, säröakaattia ja hopeaa (tarkemmin hienohopeaa). Alla samaan settiin korvakorut.







Huomisen Ylioppilaan lahja, kaulakoru ja rannekoru makeanveden helmistä ja onyxista, lukko ja muut hopeaa. Kuvan laatu on suorastaan ala-arvoinen, helmien ihana hohde ja sävyerot eivät erotu lainkaan... Alla yksityiskohta korusta.







Kuparisavikurssilla tekemäni riipus sai ketjun, elämäni ensimmäinen julkaisukelpoinen omatekema ketju, muinaisketju nimeltään. Lisänä muutama viistehiottu sardonyx. Vielä kun saisi työvälineet kuntoon, voisi oikeasti ruveta opettelemaan ketjun tekoa... ;)








Kirkkaista, isoista lasihelmistä ja hopeoisuista lenkeistä kera perhosten syntyi tämä setti, pitkä kaulakoru, rannekoru ja korvikset. Niin kesäiset... Alla parempi kuva perhosesta.







Samaan settiin kuuluvat rannekoru ja korvikset, jotka nekin ovat iahn kiitettävän pitkät. Lukko ei oikeasti ole noin tumma; kuvaajassa taas vika...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti