perjantai 24. kesäkuuta 2011

Se olisi sitten juhannus-aatto...

...ja sen kunniaksi näytänkin teille uusimmat koruilu-tuotokseni, jotka eilen sateen pieksäessä maita ja mantuja väkertelin... Kerrankin oli hyvä syy olla menemättä ulos, sai ihan hyvällä omallatunnolla istua sisällä ja tehdä mitä haluaa.



Ensimmäisenä esittelen punaisista akaattipisaroista ja viistehiotuista sardonyx-helmistä sekä 1mm hopealangasta tehdyt korvikset, joihin olen siis koukunkin vääntänyt itse. Aivan superihanat korvissa, sen verran niitä oli pakko sovittaa.




Samoista materiaaleista riipus, joka odottaa vielä ketjua. Kunhan saan ne loput työkalut hankittua teen tähän ketjunkin...




Sitten ei niin tyypillistä minua: kieputellut korvikset (ja riipuskin, siitä vain ei ole kuvaa) huurretuilla lasihelmillä hopeoidusta langasta ja hopeoiduilla osilla. Ehkä nämäkin joskus saattavat korviini päätyä -tai sitten ei. Piti kuitenkin kokeilla...




Lopuksi vielä Viivi ja Wagner -läpyskät, jotka päätyivät kuin päätyivätkin korviksiksi. Nää on niiiiin mun lempparit. Muutama pohja odottaa vielä inspiraatiota... Tosin luulen, että niitä on tilattava iso kasa lisää; neitonainen ilmoitti heti, et hän haluaa sellaisen ja tuollaisen kuvan ja niistä riipukset ja jahka saa korvisreijät, niin sitten myös erilaisia korviksia.... Ja saisihan näistä mitä mainioimpia lahjoja; kuvat aina saajan lempijuttujen mukaan... :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti