tiistai 13. syyskuuta 2011

Hopean työstämisen...


...merkeissä on menneet kuluvat kaksi päivää; mukava tapa viettää vapaapäiviä. Eilen olin opettelemassa ketjupunontaa, tänään koko päivän hopeatöissä. Ja tässä lopputulokset:




Jostainhan se punontakin on aloitettava: muinaisketju 0,8mm:n langasta 3mm veivillä. Ketju on vielä rummuttamatta ja lyhentääkin sitä hieman pitää, innoissani punonnan vauhtiin päästyäni tein muutaman lenkkiparin liikaa mittaa.... Tämä siis eilen tehty.





Tässä puolestaan tämän päivän tuotoksia: korvakorut 0,7mm:n levystä, n. 3cm halkaisijaltaan, muodoltaan hieman kuperat. Pinta on hienon hienolla hiomapaperilla viimeistelty.





Ja samaa sarjaa sormus, jossa elämäni ensimmäiset juotokset ja kivenistutus. Kivenä 1cm onyx. Tämä vaatii kyllä hieman vielä viimeistelyä, aika loppui kesken. 







Nyt pitäisi sitten vain hankkia hieman lisää työkaluja ja ruveta itse opettelemaan lisää hopean työstämistä, sen verran mukavaa hommaa se oli. Ketjujen maailmaan pääsee onneksi vielä neljänä seuraavana maanantaina. :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos Miina... itsekin olen aikas tyytyväinen, varsinkin kun en tosiaan ole koskaan ennen juotoksia tai kivenistutusta tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Vautsi, sittenhän olet luonnonlahjakkuus! Jätin sulle samantien tunnustuksen blogiini, käyhän tsekkaamassa ja hakemassa! :)

    VastaaPoista