tiistai 20. syyskuuta 2011

Ja edelleen jatketaan...


...hopean lumoissa, innoittajana Oili tällä kertaa. 





Ensimmäisenä perus-oilia 1mm:n hopealangasta 3,5 ja 6mm:n veiveillä. Istuu ranteeseen tosi hyvin tuollaisena hiukan litteänä ketjuna... 





Aloitin tekemään joskus  ruskeista viistehiotuista "jadeista" rannekorua ja korviksia, vaan eivät koskaan tulleet valmiiksi, niistä ikään kuin puuttui jotain. Vaan ei puutu enää, kun laitoin oilistakin tuttuja kolmen lenkin kukkasia helmien väleihin ja pääsivätpähän korviksiinkin. Helmet ovat 12mm halkaisijaltaan, koru on mukavan painava kädessä... Osat siis hopeaa.





Sitten vähän piristystä ainaiseen sateeseen: olin askartelemassa neitonaisen luokan kanssa heijastimia ja tässä päivän saldo; 25 iloista ja omannäköistä työtä... :D





Sain tunnustuksen... :D Kiitos siitä Miinalle. Tässä siis tulevat tunnustukseen liittyvät kysymykset ja vastaukset:

Lempiruokani: Pizza, broileriruuat ja vuohenjuusto ja paholaisenhillo... muutamia mainitakseni.

Lempimakeiseni: suklaata ja salmiakkia... viimeaikoina vähenevissä määrin, mutta kuitenkin.

Lempiluettavani: rakkautta ja hömppää, jännitystä ja ihmissuhteita, kotimaista ja ulkomaista. Olen ehdottomasti kirjaston suurkuluttaja (nytkin taitaa olla kotona monta kirjaa ja varauksessa vielä lisää... )

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Keittiön pöydän ääressä, olkkarin sohvannurkassa... Joka puolella niitä kuitenkin on, koruiluita, kutimia, virkkuutöitä, ompeluksia. 

Lempielokuva: niitä mä en juurikaan katsele, en vissiin jaksa keskittyä tuntia kauempaa yhteen ja samaan ohjelmaan. Ennen kyllä tuli katsottua, muistan eräänkin kesän nuoren, kun kävimme katsomassa 13 peräkkäisenä perjantaina leffateatterin uusimman leffan. :)

Viidelle bloggarille tämä pitäisi laittaa eteenpäin... teen sen, mutta ajan kanssa. En nimittäin seuraa kovinkaan montaa blogia säännnöllisesti; pitänee ryhtyä. Joten malttakaahan odottaa hetki.


Viimeisenä vaan ei vähäisempänä tervetulotoivotukset uusille lukijoilleni: Kovasti paljon tervetuloa Noona ja Miina, toivottavasti viihdytte kanssani.  






2 kommenttia: